Et uundværligt værktøj til dig, der gerne vil være gravid - og som vil give din krop en hjælpende hånd med at blive det:

Sådan styrker du din fertilitet med kosttilskud

Skrevet på baggrund af den nyeste evidens på området samt mine 16+ års erfaring som jordemoder
og -kostvejleder inden for fertilitets- og graviditetsområdet

1583505785

Det får du 💕:


KØB GUIDEN HER

Har du stillet dig selv nogle af følgende spørgsmål:

- Kan kosttilskud styrke min fertilitet?
- Hvilke vitamin- og mineraltilskud kan jeg tage, når jeg gerne vil være gravid
- Hvilke tilskud kan min mand tage for at styrke sædkvaliteten?

- Er der nogle vitaminer og mineraler man kan få for meget af?

- Hvilke kosttilskud er af en ordentlig kvalitet, og hvor køber jeg dem?

Vil du have svar på de spørgsmål, ud fra et jordemoderfagligt velfunderet grundlag - og oveni købet få et overblik over fertilitetsfremmende vitaminer og - mineraler, så du ved præcis hvad du skal putte i indkøbskurven?
Så er 'Sådan styrker du din fertilitet - med kosttilskud', det du søger!

Som jordemoder ved jeg, at der findes en række næringsstoffer, som vi ved er vigtige for en sund fertilitet og efterfølgende graviditet.

Jeg ved også at mange af os nordboere er i underskud af netop disse næringsstoffer, og det er oplagt at overveje, om det kan være en medvirkende årsag til vores stigende fertilitetsproblemer.

Ud fra den nyeste viden på området har jeg sammensat en 'Onesize-fits-all' guide*.

Guiden er skrevet på baggrund af den nyeste evidens på området samt mine 16+ års erfaring som jordemoder og kostvejleder inden for fertilitets- og graviditetsområdet.

* Guiden er vejledende, og tager naturligvis ikke højde for individuelle mangler og ubalancer. Ligesom den ikke kan erstatte lægebesøg eller medicinsk behandling.

Mia_juni21_(1)

* Af hensyn til miljø'et leveres produktet i e-bogsformat direkte til download i din mailbox få miutter efter dit køb.

Om Mia:

Mia Skaarup Jørgensen er èn af Danmarks førende eksperter indenfor holistisk tilgang til fertilitetsproblemer.

Hun er erfaren jordemoder, kostvejleder indenfor Functional Medicine og højtuddannet akupunktør med akupunkturspeciale i fertilitet, graviditet, fødsel, barsel og gynækologiske udfordringer som bl.a. endometriose og PCO(S).

Hjælper mange, både mænd og kvinder med henblik på at opnå spontan graviditet og som sikkert supplement til fertilitetsbehandling: hormonbehandling, IUI, IVF og ICSI.
 
Er beskæftiget fuld tid i egen klinik, og sidder desuden i repræsentantskabet hos Sygeforsikring ”danmark”, og som ekspert på flere store onlineportaler herunder woman.dk og minsundhed.com.

DSC_9906
 • Mia's

  “Vi har igennem længere tid prøvet på at få barn nr 2 og i går stod jeg med en svag positiv graviditetstest.
  I dag er den endnu tydeligere!
  Det har bare været fra at læse dine mails og jeg har fulgt dine råd i knap 2 måneder også var den der! Selvom det er tidligt, så har jeg ikke haft en eneste positiv test før nu. Tak for dine råd!”

 • Mia's

  “Jeg har købt forskellige onlineprodukter igennem Mia.
  Alle har været gennemarbejdet, professionelle og overskuelige. De har givet mig et godt indblik og jeg har stadig haft muligheden for selv, at få reflekteret over hvilke tiltag jeg har skulle tage fat i, for bedst at matche mig og min krop.
  Tak for dig og dit fantastiske arbejde ❤️”

 • Mia's

  “Jeg ville ønske jeg skulle have en baby mere. Bare for at være i et forløb hos dig 🥰😘Det var en helt fantastisk rejse, og jeg var tryg og optimistisk gennem hele forløbet. Tre år uden vellykket graviditet og kun knap tre måneder, under dine kyndige vinger, så var der gevinst, efterfulgt af en rigtig god graviditet.😍men nu har jeg mine to 🌟🌟så må hellere stoppe der.”

Har du lyst til at få et lille kig ind i min indbakke - og møde et par af 'mine' babyer...?